Keskin’de uzun süredir ihtiyaç duyulan yol iyileştirme çalışmaları, planlanan program doğrultusunda tüm hızıyla devam ediyor. İlçe genelinde bozuk ve kullanım konforu düşmüş yollar, Keskin Belediyesi ekiplerince kilit parke taşı döşenerek yenileniyor.
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger, ilçenin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini vurguladı. Başkan Cönger, “Vatandaşlarımızın günlük yaşamını kolaylaştırmak ve ulaşım güvenliğini artırmak için mahallelerimizde tespit ettiğimiz sorunlu yolları etap etap yeniliyoruz. Planlanan program dahilinde çalışmalara aralıksız devam ederek ilçemizi daha modern ve yaşanabilir bir görünüme kavuşturmayı amaçlıyoruz.” dedi.
Belediye ekiplerinin sahada yoğun bir çalışma yürüttüğünü belirten Cönger, yapılan yatırımların ilçeye uzun yıllar hizmet edeceğini ifade etti. Vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Ekmel Cönger’e ve ekiplere teşekkür etti.
















