Erzurum'un ünlü lezzeti cağ kebabı artık Kırıkkale'de. Restaurant sektörünün öncü isimlerinden Bahçeli Konak Kırıkkalelilere cağ kebabını tattırmaya hazır.
İşletmeciliğini Necmettin Özçelik'in yaptığı Bahçeli Konak Erzurum'un ünlü lezzeti cağ kebabını Kırıkkale'ye getirdi. Bugünden itibaren müşterilerine sunulacak olan çağ kebabı Bahçeli Konak'in geniş yemek mönüsüne eklendi. Cağ kebabı, oğlak veya kuzu etinden yapılan Türk mutfağında bir çeşit kebaptır. Geleneksel olarak Erzurum'un Oltu ilçesinde yapılan cağ kebabı, önceden terbiye edilmiş etin yatık bir şişe geçirilip odun ateşi üzerinde pişirilmesiyle hazırlanır. Cağ (veya bico) adı verilen şişler kullanılarak servis yapıldığından bu adı almıştır.
İşletmeciliğini Necmettin Özçelik'in yaptığı Bahçeli Konak Erzurum'un ünlü lezzeti cağ kebabını Kırıkkale'ye getirdi. Bugünden itibaren müşterilerine sunulacak olan çağ kebabı Bahçeli Konak'in geniş yemek mönüsüne eklendi. Cağ kebabı, oğlak veya kuzu etinden yapılan Türk mutfağında bir çeşit kebaptır. Geleneksel olarak Erzurum'un Oltu ilçesinde yapılan cağ kebabı, önceden terbiye edilmiş etin yatık bir şişe geçirilip odun ateşi üzerinde pişirilmesiyle hazırlanır. Cağ (veya bico) adı verilen şişler kullanılarak servis yapıldığından bu adı almıştır.