ÖZ METAL-İŞ SENDİKASI’NDAN BİGA’DA YOĞUN ZİYARET TRAFİĞİ
Öz Metal-İş Sendikası Genel Başkanı Yalçın Çetin, Başkan Yardımcısı Recai Avcı, Genel Sekreter Aydın Çetin ve yönetim kurulu üyeleri, Biga’da gerçekleştirdikleri kapsamlı ziyaret programıyla dikkat çekti. Siyasi partilerden kamu kurumlarına, esnaf temsilcilerinden sağlık camiasına uzanan temaslar, umut verici ve kapsayıcı bir sendikal anlayışın güçlü yansıması oldu.
Siyasi Partilerle Yapıcı Diyalog
Heyet, AK Parti Biga İlçe Başkanı Ahmet Şahin’i ilçe başkanlığında ziyaret ederek karşılıklı iyi niyet mesajları verdi. Nazik ev sahipliği için teşekkür edildi.
Ardından Zafer Partisi Biga İlçe Başkanı Emre Berber ve İYİ Parti Biga İlçe Başkanlığı ziyaret edildi. Gerçekleştirilen görüşmelerde, çalışma hayatı, sendikal süreçler ve ortak çözüm yolları üzerine verimli fikir alışverişleri yapıldı.
Kamu Kurumları ve Esnafla İstişare
Öz Metal-İş heyeti, Biga İlçe Emniyet Müdürü 2. Sınıf Emniyet Müdürü Emre Bolat’ı makamında ziyaret ederek kamu güvenliği ve toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaptı.
Ayrıca Biga Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ile gerçekleştirilen görüşmede, esnafın sorunları ve çözüm önerileri ele alındı. Samimi ve yapıcı istişareler, yerel ekonomi adına umut verdi.
Sağlık Emekçilerine Değer
Sendika heyeti, Kardiyoloji Uzmanı ve Başhekim Dr. Uğur Özpınar’ı da ziyaret etti. Sağlık emekçilerine verilen değerin altı çizilirken, iş birliği ve istişare kültürünün sürdürüleceği vurgulandı.
“Birlikte Güçlüyüz” Mesajı
Öz Metal-İş Sendikası’nın Biga’daki temasları, toplumsal uzlaşıyı önceleyen, farklı kesimlerle diyalog kuran ve çözüm odaklı sendikal duruşun somut göstergesi olarak değerlendirildi. Yoğun ziyaret programı, Biga için umut veren bir birliktelik ve ortak akıl çağrısı niteliği taşıdı.
Öz Metal-İş Sendikası, nazik ev sahiplikleri için tüm kurum ve temsilcilere teşekkür ederek, çalışma hayatının güçlenmesi adına iş birliğine açık olduklarını bir kez daha ifade etti.















